Algemene Ledenvergadering 27  maart 2019

plaats van handeling ROC Mondriaan

Woensdagmiddag 27 maart 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in het ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan 9 in Den Haag. De agenda voor deze vergadering is op 19 februari verzonden per post en - zonder alle bijlagen - bij dit artikel als bijlage geplaatst. 

Met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar: door de ligging op circa 10 minuten loopafstand van het Centraal station. Bovendien heeft stadsbus 24 een halte aan de Koningin Marialaan. Aan deze laan zijn overigens ook parkeerplekken waar in de middag en avond gratis geparkeerd kan worden. 
Na afloop van de Algemene ledenvergadering is er gelegenheid om met elkaar een glas te drinken. Tegen een bijdrage van € 20,- kunt u deelnemen aan een diner in het ROC dat horeca-opleidingen verzorgd. Het bestuur zal er op toezien dat een menu wordt verzorgd dat een 'allemansvriend' is en daarnaast ook een vegetarische variant kent. Natuurlijk wordt de maaltijd begeleid door een glas wijn of een ander drankje naar keuze..

Deelname aan het diner moet u vooraf worden gemeld. Nadere informatie hierover vindt u in de nieuwsbrief die aan alle leden is toegezonden.