Puzzelt u mee?

Win een cadeaubon met dit cryptogram

Begin februari zonden we alle leden de volgende mail:

Deze winter vallen de coronamaatregelen ons waarschijnlijk extra zwaar. Nu we veel aan huis gebonden zijn is het misschien leuk wat afleiding te hebben. Daar hebben we als bestuur over nagedacht en zijn we uitgekomen op een puzzel. We vragen ons af: zouden onze leden een puzzel in welke vorm dan ook, leuk vinden. In eerste instantie dachten we aan een kruiswoordpuzzel maar we zijn uitgekomen op een cryptogram dat we u hierbij toezenden. Mocht er voldoende belangstelling zijn voor de puzzel dan gaan we aan de slag om als vervolg een kruiswoordpuzzel of woordzoeker te maken.

Het cryptogram (=downloadlink) is met verschillende programma’s te openen. Het kan van beeldscherm gemaakt worden of geprint. Aan de hand van de beschrijvingen kunt u de gevonden woorden invullen. In verschillende hokjes treft u ook letters aan. Deze corresponderen met de letters in de balk onderaan de puzzel. De gevonden letters in dit vak kunt u invullen bij de corresponderende letter in de balk. De oplossing van het gevonden woord dat verschijnt kunt u zenden aan: seniorenverenigingocw@gmail.com. De uiterste datum voor inzending is 22 februari 2021.

Onder de goede inzendingen verloten we een cadeaubon van 25 euro, online te besteden bij Wehkamp. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en zal samen met de volledige oplossing bekend worden gemaakt op onze website.

 Veel puzzelplezier !

Na de sluitingsdatum is door middel van een loting tussen de inzenders van de goede oplossing (het woord: pandemiebestrijding) een winnaar bepaald. Dit is Marlies Leegwater geworden. We feliciteren haar hiermee!