Feestelijke middag het Witte Paard

Gezelligheid troef op 2 november

Meer dan honderd gasten waren op deze feestmiddag afgekomen. En van hen niets anders dan lovende woorden. Onderlinge banden werden aangehaald en herinneringen opgehaald.

Om de middag coronavrij te houden werden de gasten aan de hand van hun QR-code en naamgegevens gecontroleerd. In de prachtige feestzaal waren ronde 8-persoonstafels, ruim opgesteld. Nadat iedereen zijn naambadge had opgeplakt en een plekje in de zaal had opgezocht sprak de kersverse voorzitter Mark Weekenborg de aanwezigen toe. Hij heette alle gasten van harte welkom en in het bijzonder noemde hij de vertegenwoordigers van de Personeelsverenigingen van OCW en DUO. Met beide verenigingen worden de banden aangehaald en wordt gezocht naar samenwerking bij de organisatie van en deelname aan activiteiten. Ook gaf hij aan dat het bestuur graag van de leden wil horen welke suggesties zij hebben voor te organiseren activiteiten. In de zaal waren flipover vellen opgehangen met daarop de activiteiten die het bestuur nog achter de hand heeft. Iedereen kon daar zijn of haar suggestie bij aanvullen. In een tweede ronde kon iedereen 5 stickerrondjes plakken bij de activiteiten van hun voorkeur. De resultaten hiervan en de vervolgacties zullen later met de leden worden gedeeld.

Na het uitgebreide en zeer smakelijke lunchbuffet ging de middag als vanzelf over in een borrel waarbij de gasten zelf een drankje aan de bar konden halen. Dat gaf beweging in de zaal en de gasten kwamen daarbij in gesprek met anderen dan degenen aan hun lunchtafel. Er bleek genoeg bij te praten en aan herinneringen op te halen, zo bleek uit de vele geanimeerde gesprekken.

De feestlocatie Het Witte Paard bleek een topper. Het lunchbuffet wat prima verzorgd en er was ruim voldoende aan salade en broodjes. Iedereen was enthousiast en zeer tevreden. Veel gasten stelden deze locatie ook voor als locatie voor toekomstige bijeenkomsten.

Teruggekeken kan worden op een zeer geslaagde feestmiddag. Wijnand Heyer was zo vriendelijk om foto’s te maken van deze bijeenkomst. Die zijn hieronder opgenomen. Door op de foto te klikken, wordt deze vergroot.