Kerstwensen met een prachtig cadeau

Kerst- en nieuwjaarswens met cadeau

In de eerste week van december zonden we al onze leden een Kerst-/Nieuwsjaarskaart met daarin de beste wensen. Als verrassing trof u daarin een voucher aan waarmee u naar keuze bij Tintelingen een cadeau kunt uitkiezen. Op het voucher staat beschreven hoe u uw cadeau kunt bestellen. Wacht u vanwege de geldigheidsduur niet te lang met het bestellen daarvan?
Als u geen voucher heeft ontvangen, of heeft u vragen daarover? Stuur dan een e-mail naar het bestuur via ‘contact’. U vindt de link hiervoor rechts bovenaan op de pagina waarop u zich nu bevindt.

ENKELE REACTIES VAN LEDEN:
Huib van S.: namens Ida en mijzelf bedankt voor de lieve kaart, de kerstwens daarin en jullie inzet voor het organiseren van een kerstcadeau. We wensen jullie een mooie en gezellige kerst en jaarwisseling toe.
Marion B. :Wat een leuk idee om ons te verrassen en wel door middel van het kiezen van een cadeau via Tinteling.nl.
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor dit geweldig leuke idee.
Stanley K.: Hartelijk dank voor de leuke verrassing, die wij van jullie mochten ontvangen. Via tintelingen hebben wij een prachtig cadeau uitgezocht. Het voelt aan als een mooi kerstpakket in deze toch rare tijden. 
Jeanette R.: Vandaag jullie Kerstkaart ontvangen, met de aardige attentie om bij de webwinkel iets leuks uit te zoeken. Dat gaat nog moeilijk worden met zoveel leuke artikelen. Bedankt hiervoor!
Willem B.: Dank voor jullie initiatief Kerst en Niieuwjaar te begeleiden met een keuzemogelijk voor een geschenk.