Startpagina


Kerstbijeenkomst

          2023

Kerstbijeenkomst met de Alleskunner

Om het natte koude weer en de donkere dagen achter ons te laten, keken wij uit naar de kerstborrel op 15 december. En met ons heel veel leden, want we telden meer dan 130 aanmeldingen. De Uppsala-zaal was mooi versierd, en Eurest wachtte de deelnemers op met koffie, thee en kerstbrood.

Bij de opening stond de voorzitter stil bij het recente overlijden van de leden Aad Muller en Jeroen Akkerman. Zo jong nog, en tot voor kort nog deelnemend aan verenigingsactiviteiten. Het bestuur heeft namens de leden de nabestaanden schriftelijk gecondoleerd. Het blijkt maar weer hoe kwetsbaar we zijn, en hoe we de momenten moeten koesteren om elkaar te ontmoeten. Dit bekrachtigt de missie van de vereniging en dit sluit ook mooi aan bij de kerstgedachte.

Onder leiding van de spelleiders Peter en Martine werd vervolgens de ‘alleskunner’ gespeeld. Was bij de start iedereen deelnemer, na een selectiekwis en een reeks creatieve behendigheidsopdrachten streden een uur later twee dames om de eindzege.  Brenda Hendrikse ging er uiteindelijk van door met de hoofdprijs en mag zich binnen de vereniging 'De Alleskunner' noemen. Maar ook de afvallers in de diverse spelrondes gingen niet met lege handen naar huis. En daarnaast werden de leden van wie tussentijds het nummer in de tombola getrokken was, verblijd met een prijs.

Hierop volgden de cocktails en mocktails. Dit verhinderde niet dat het onder het genot van hapjes, drankjes en live muziek van twee studenten van het conservatorium nog lang geanimeerd bleef in de hoftoren.

Het bestuur ziet u graag volgend jaar gezond en wel terug , om te beginnen bij de nieuwjaarslunch op 10 januari.

Tijdens de bijeenkomst heeft Winny Filippo foto's gemaakt. Door op een foto te klikken, wordt deze vergroot weergegeven.