terugtreden bestuurslid Lenie Moeliker-Jongejan

vertrek van bestuurslid Lenie

Het was geen makkelijke beslissing voor Lenie Moeliker-Jongejan, maar zij is in mei gestopt met haar bestuurslidmaatschap. Door haar verhuizing naar Drenthe werd het onmogelijk om alle bestuursvergaderingen bij te wonen en korte lijnen te onderhouden met haar collega-bestuursleden. Lenie schreef over haar terugtreden het volgende:

Beste leden van de seniorenvereniging OCW,

Via deze weg wil ik jullie melden dat ik mijn bestuursfunctie in het bestuur van de seniorenvereniging OCW met ingang van heden neerleg.
De reden hiervan is dat ik de bestuursverplichtingen niet kan combineren met andere zaken omdat ik woonachtig ben in Drenthe en bijvoorbeeld de reisafstand niet altijd goed uitkomt. Ik kon mij dat niet eerder realiseren omdat wij pas in februari dit jaar officieel zijn verhuisd.
Het spijt mij maar zo kort iets voor u te hebben betekend als bestuurslid en dank u voor het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld tijdens de verkiezing op de Algemene Ledenvergadering.
Ik blijf wel lid van de seniorenvereniging dus ik zal u zeker nog tegenkomen de komende tijd.

Met vriendelijke groet,
Lenie Moeliker-Jongejan

Het bestuur van de Seniorenvereniging respecteert haar beslissing en bedankt haar voor haar inzet in 2018 als kandidaatbestuurslid en in 2019 als bestuurslid. Vooralsnog wordt de opengevallen bestuursplek niet opgevuld.