Verslag gezellige kerstbijeenkomst

Geslaagde kerstborrel op 16 december 2022

Geslaagde kerstborrel

Een in kerstsferen verkerende 15e etage van de Hoftoren was op vrijdag 16 december het decor van een zeer geslaagde kerstborrel. Ondanks dat de verraderlijk gladde wegen tot een aantal afzeggingen hadden geleid, heeft een groot deel van de leden genoten van het extra feestelijke programma.

De middag begon met een quiz voor gelegenheidsteams, gepresenteerd door de Delftse pubquizmaster Chris Piguillet. Hij wist de zaal met zijn droge humor en gevarieerde sets quizvragen al snel veel vrolijkheid te bezorgen. Het winnende team kreeg een trofee, kerststerren en mokken.
Maar ook teams die niet wisten hoe de goudvissen van Jan Smit of de barbier van Sevilla heten, konden in de prijzen vallen, al waren die soms van het type afzichtelijke plastic poedel. Deze werd gewonnen door het team met de minste punten.

Na een gezamenlijke toost met een heerlijke alcoholvrije cocktail kon de (kroon)kurk van de fles. Drie conservatoriumstudenten* speelden op de achtergrond jazzy variaties op bekende kerstliedjes. Aan de tafels werden de leden verrast door de kaarttrucjes van een zeer jonge goochelaar: bestuurslid Rina’s 12-jarige kleinzoon Ian van Haperen, die samen met zijn vader Koen voor extra vermaak zorgden.

Niet onvermeld mag blijven dat Eurest de catering weer uitstekend voor elkaar had. Voor de oud-Hoftorenbewoners betekende het ook een hartelijk weerzien met good old Elly, die ondanks haar pensioen gewoon weer aan de slag is bij Eurest. Kortom, het was ouderwets genieten. En nu op naar de feestdagen.

Het bestuur wenst u fijne dagen en hoopt u allen weer te zien bij de nieuwjaarslunch op 18 januari.

* Anton Jämtander - gitaar, Simon Gelsdorf - piano, Thor Johansen – basgitaar

Hieronder een uitgebreide fotoreportage. Voor een vergroting kunt u dubbelklikken op de foto.