20240621 143356


Zomerborrel 2024

Zomerborrel in Spaanse sfeer

Er was grote belangstelling voor de zomerborrel die in Spaanse Sferen plaatsvond in de Uppsalazaal van de Hoftoren: ruim 100 belangstellenden kwamen op een druilerige juni-middag bijeen om het begin van de zomer te vieren. En zij werden niet teleurgesteld. De zaal was prachtig versierd in de rode en gele kleuren van de nationale vlag en het Spaanse duo: ‘A Bailar’ verzorgde  twee optredens met gitaarmuziek en zang waarop een kleurrijk geklede danseres sierlijk danste. De hapjes en drankjes op deze middag hadden hetzelfde Spaanse thema. De sangria (ook in een alcoholvrije variant) vloeide rijkelijk maar ook de gebruikelijke drankjes vonden gretig aftrek. Een waar gedronken wordt, wordt ook gegeten. Geheel bijpassend werden hapjes geserveerd zoals Spaanse gehaktballetjes, geroosterde amandelen, Manchegokaas, olijven, Ibericoham, Chorizoworst en artisjokken. Maar ook de kaassoufflés en bitterballen kwamen tegen het eind van het feest nog op tafel.
Opmerkelijk was dat naast veel vertrouwde gezichten ook veel betrekkelijk nieuwe leden de weg naar deze zomerborrel hadden gevonden. Dat leidde tot hernieuwing van contacten, geanimeerde gesprekken en vooral veel herinneringen aan een gedeeld OCW-verleden.

Tijdens de bijeenkomst zijn er foto’s genomen. Hieronder treft u daarvan een selectie aan.

          
Attentie:
Foto's worden in onderstaande preview niet volledig getoond. Door op een foto te klikken wordt deze in zijn geheel én vergroot weergegeven.